You are here
Home > Najvažnije vijesti > PAPA FRANJO UPUTIO POZDRAVE BOSANSKOHEREGOVACKOM NARODU

PAPA FRANJO UPUTIO POZDRAVE BOSANSKOHEREGOVACKOM NARODU

Kako je potvrdila BHANSA (Agencija za pružanje usluga u zračnoj plovidbi BiH), tijekom leta zrakoplova Al Italia iz Rima prema Tbilisiju, u 10:10 sati, Agencija za pružanje usluga u zračnoj plovidbi Bosne i Hercegovine, zaprimila je poruku Svetog Oca pape Franje upućenu predsjedavajućem Predsjedništva Bosne i Hercgovine gosp. Bakiru Izetbegoviću i voljenim građanima Bosne i Hercegovine, iz koje nosi lijepe uspomene iz posjeta. Papa Franjo je uputio tople pozdrave i poželio obilje Božjeg blagoslova građanima Bosne i Hercegovine.
Kontrolorka letenja na dužnosti se zahvalila za dobivenu poruku i zaželjela sretan i uspješan let Svetom Ocu papi Franji.

 

 “Njegovoj ekselenciji Bakiru Izetbegoviću – dok letim iznad BiH na svom putu prema Gruziji i Azerbajdžanu šaljem Vama i narodu BiH najljepše pozdrave. Sjećanjem na svoju posjetu Vašoj zemlji šaljem Vam blagoslove Gospoda”, rekao je papa Franjo posredstvom kapetana.

 

Poruku Svetog Oca možete poslušati u Video prilogu.

Poglavar Katoličke crkve u junu prošle godine boravio u jednodnevnoj pastoralnoj posjeti Sarajevu i Bosni i Hercegovini. Danas, papa je otputovao na trodnevni apostolski pohod Gruziji i Azerbajdžanu. On će se prvo sastati s predsjednikom Gruzije, a potom i s predstavnicima vlasti i diplomatskim korom. U svojoj poruci putem Twittera, papa je zatražio molitvenu podršku vjernika, kao i svih ljudi dobre volje.
Comments
0
Top