You are here
Home > Zanimljivosti > OSAM FENOMENALNIH PJESAMA KOJE ĆE GRIJATI VAŠA SRCA OVE JESENI

OSAM FENOMENALNIH PJESAMA KOJE ĆE GRIJATI VAŠA SRCA OVE JESENI

Foto: Twitter.com
Foto: Twitter.com

Krajem oktobra 2016. godine očekuje se novi muzički album čuvene Lady Gage.

Možda je ovaj album dovoljan za dobro raspoloženje ali mi vam ipak donosimo listu pjesama i izvođača koji će razvedriti i najkišovitije jesenje dane.

Deap Vally – Femejism

Poslušajte pjesmu “Royal Jelly” sa albuma Femejism grupe Deap Vally i shvatit ćete koliko zapravo ovaj bend svira dobar i kvalitetan rock!

Rihanna i Sia – Beautiful people

I planetarno popularne pjevačice  Rihanna i Sia nedavno su objavile zajedničku pjesmu “Beautiful people”

Lana Del Rey i Calvin Haris – I feel U

Nemojte propustiti poslušati ni novu pjesmu Lane del Rey i Calvina Harissa.

AlunaGeorge – I Remember

Ako niste ranije čuli za njih, sada je vrijeme da postanete opsjednuti ovim engleskim elektonskim duom. Na novom albumu “I Remember” bićete oduševljeni njihovim prepoznatljivim miksom popa i R&B zvuka, uz dodatak rege i hausa.

Tove Love- Cool Girl

Zahvaljujući njenim zaraznim pjesmama  gospođica Tove Lo je vrlo brzo postala jedna od najinteresantnijih pop diva! Pjesme sa albuma “Lady Wood” će se sigurno vrtjeti na svakoj zabavi u 2017. godini, zato jedva čekamo kraj oktobra da ga preslušamo u cjelosti, a vi zasada poslušajte pjesmu Cool Girl.

Bruno Mars – 24K Magic

I Bruno Mars nas je ove jeseni odlučio obradovati pjesmom 24K Magic, pjesma je objavljena prije 8 dana a već ima 30 miliona pregleda.

Selena Gomez i Calvin Hariss-  Lost in love

Osim sa Lanom del Rey ove jeseni Calvin Harris surađivao je i sa Selenom Gomez. Produkt ove suradnje je i njihova zajednička pjesma Lost in love.

 

Comments
0
Top