You are here
Home > Zanimljivosti > NAJPAMETNIJI ZNAKOVI HOROSKOPA

NAJPAMETNIJI ZNAKOVI HOROSKOPA

znanje-djevojka-horoskopČesto je za nečiji uspjeh u životu odgovornija emotivna inteligencija od samog koeficijenta inteligencije koji se mjeri na testiranjima, ali s obzirom na upravo tu, mjerenu inteligenciju, ovo su tri najinteligentnija znaka.

Ova 3 znaka su toliko pametna da ostali mogu ili da im se dive ili da zavide na inteligenciji

 

Vodolija

Pripadnici ovog znaka ekstremno su inteligentni, što objašnjava kako je među njima veliki broj proslavljenih genijalaca. Odlično prolaze na testovima inteligencije, imaju talenat drugačijeg i originalnog pristupa problemima i veliku mogućnost koncentracije. Što su inteligentniji, to su skloniji i emocionalnoj nestabilnosti.

Blizanci

Pripadnici ovog znaka vrlo su bistri, a naspram drugih znakova odlikuje ih brzina razmišljanja, kao i bistrina s kojom dolaze do rješenja problema bez pretjerane muke. Imaju odličnu sposobnost učenja i savladavanja novih stvari, ali im to koristi samo ako su sposobni posvetiti se nečemu.

Jarac

Pripadnici ovog znaka posjeduju tzv. praktičnu inteligenciju koja ih tjera na više u svemu, pa tako i u znanju. Imaju zavidnu memoriju koja im omogućuje da pamte i najbanalnije stvari koje njima uvijek koriste, a odlično primjenjuju stečeno znanje i nikad ne zaboravljaju ono što su jednom savladali.

 

express.hr

Comments
0
Top