You are here
Home > Zanimljivosti > HOROSKOPSKI ZNAKOVI KOJI SU VAM PRIVLAČNI

HOROSKOPSKI ZNAKOVI KOJI SU VAM PRIVLAČNI

Da li vam se ikad desilo da vam je neko privlačan i niste znali zašto? Iako je potpuno drugačiji i potpuno različit, možda je to ono što vam i privlači pažnju. Horoskopski znakovi mogu nam reći ko nam najbolje odgovara za prijateljstvo ili romantičnu vezu. Otkrivaju nam zašto su nam privlačne određene osobe čak iako one po nekim parametrima nisu za nas. Sigurno ste imali nekoga ko vas privlači, a da niste znali zašto je to tako. Pogledajte svoj znak na listi s kim se slažete i možda upravo tu može biti odgovor koji ste tražili.

Ovan (Mart 21 – April 19)

Za Ovnove su Rakovi najprivlačniji znak u horoskopu. Oni vole ranjivost Raka i Ovnov prirodni instikt da čuva i pazi Raka.

Bik (April 20 – Maj 20)

Bikove najviše privlači Lav. Oni vole to što su Lavovi ležerni i nezavisni.

Blizanci (Maj 21 – Juni 20)

Blizanci ne skidaju oči sa Riba, najčešće zato što imaju veoma dobru komunikaciju. Blizanci vole biti saslušani, a Ribe imaju vremena za slušanje.

Rak (Juni 21 – Juli 22)

Ovaj znak pronalazi u Vodoliji najjaču privlačnost zato što su Rakovi veoma ranjivi bez obzira koliko se trudili da to ne budu. Valjda je istina da se suprotnosti privlače.

Lav (Juli 23 – August 22)

Lav pronalazi najveću osobnost kod Djevice koja veliki pažnju posvećuje detaljima u svim aspektima života. Oni također vole biti rame za plakanje Djevici.

Djevica (August 23 – Septembar 22)

Djevici je najpotrebnije biti uz Vagu. Oni vole imati duboke i duge debate sa Vagom.

Vaga (Septembar 23 – Oktobar 22)

Vage su vedre i opuštene, a najviše vole Jarce jer ih smatraju mudrim i vrijednim.

Škorpija (Oktobar 23 – Novembar 21)

Škorpija je odlučna u svemu što radi, tako da je interesuju Blizanci. Blizanci puštaju Škorpiju da pogađa, što Škorpija ne običava raditi ali je to na neki način uzbuđuje.

Strijelac (Novembar 22 – Decembar 21)

Strijelac pronalazi kod Škorpije strast i veliku osobnost što ga veoma privlači. Oni također vole kako se Škorpija se fokusira na stvari koje radi, a smatraju je i najlojlnijim znakom u horoskopu.

Jarac (Decembar 22 – Januar 19)

Jarac pronalazi Strijelčev slobodni duh i manjak brige u životu. Također im je privlačan Strijelčev vedar duh i kako su sa vremena na vrijeme neodgovorni.

Vodolija (Januar 20 – Februar 18)

Vodolije su veoma samostalne, ali ih privlači pouzdanost Bika. Bik je strpljiv i stabilan, to su stvari koje Vodolija cijeni.

Riba (Februar 20 – Mart 20)

Ribe vole kako Ovnovi preuzmu kontrolu. Oni preferiraju da prate zapovijedi, te je njima sasvim u redu da rade sve što im Ovnovi kažu da rade.

Comments
0
Top