You are here
Home > Najvažnije vijesti > DRUŽENJE ASMIRA BEGOVIĆA SA OSNOVCIMA NA FUDBALSKOM TURNIRU NOVA VITA 2016

DRUŽENJE ASMIRA BEGOVIĆA SA OSNOVCIMA NA FUDBALSKOM TURNIRU NOVA VITA 2016

Golman fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine i zaštitno lice bh. brenda Nova Vita, Asmir Begović, bio je specijalni gost fudbalskog turnira Nova Vita 2016 koji je za učenike osnovnih škola sa područja Opštine Ilidža organizovala kompanija PAK Centar.

fudbalski-turnir-nova-vita-2016-8

Na turniru je učestvovalo 11 osnovnih škola, a u finalnom meču, Šesta osnovna škola Ilidža pobijedila je Desetu osnovnu školu Ilidža.

Golman fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine družio se sa svim učesnicima fudbalskog turnira Nova Vita 2016 , ali i sa publikom, koja je bila oduševljena njegovim dolaskom. Begović im je s druge strane izlazio u susret i spremno odgovarao na sva njihova pitanja, davao autograme i fotografisao se.

Asmir Begović je na kraju dodijelio nagrade najboljem igraču i golmanu fudbalskog turnira, Ajdinu Jusupoviću iz Desete osnovne škole Ilidža i Aldinu Gusincu iz Šeste osnovne škole Ilidža.
Projekti kao što je fudbalski turnir Nova Vita dio su strategije društveno odgovornog poslovanja kompanije PAK Centar i brenda Nova Vita.

Comments
0
Top