You are here
Home > Zanimljivosti > DOŽIVJELA JE STRAŠNU NESREĆU, A ON JE OSTAVIO SVE DA BI BIO UZ NJU

DOŽIVJELA JE STRAŠNU NESREĆU, A ON JE OSTAVIO SVE DA BI BIO UZ NJU

Foto: Emirates24I7.com
Foto: Emirates24I7.com

Bivši australijski model, Turia Pitt 2011. godine doživjela je strašnu nesreću koja je promijenila njen život, ali nije promijenila osjećanja njenog, sada već zaručnika. Michael Hoskin i Turia  upoznali su se u osnovnoj školi. Vezu su započeli 2009. godine, a dvije godine kasnije ona je doživjela nesreću. Tijekom održavanja ultramaratona zahvatio ju je požar, koji je izbio u šumi kroz koju je trčala, te je zadobila opekline na 65 posto tijela. Ostala je bez prstiju desne ruke, a u bolnici je provela pet mjeseci.

Michael i Turia objavili su zaruke 2015. godine, nakon što je on odustao od karijere policajca kako bi mogao biti uz nju. ”Kupio sam dijamantni prsten još dok je Turia bila na intenzivnoj njezi, prije četiri godine”, kazao je Michael. ”Ne želi da je ljudi sažalijevaju, samo želi nastaviti sa životom”.

Prije nesreće; Foto: Emirates24I7.com
Prije nesreće;
Foto: Emirates24I7.com

Njegova izjava da li je ikada pomislio da je ostavi, je obišla svijet: “Oženio sam njenu dušu i karakter i ona je jedina žena koja može ostvariti moje snove”.

Dirljiva priča hrabre maratonke koja i dalje zrači ljepotom dotakla je ljude širom svijeta, a Turia danas važi za simbol ženske snage. Turia je nakon mnogobrojnih operacija nosila masku na licu, gotovo dvije godine, nakon čega ju je odlučila skinuti i nastaviti sa svojim životom.

Turia često navodi upravo Michaelovu ljubav kao ključ svojeg oporavka i priznaje da se zbog njega osjeća kao ‘najsretnija cura na svijetu’.

Ova je sportašica i humanitarka do sada prikupila više stotina tisuća dolara u dobrotvorne svrhe, a nastavila se baviti trčanjem, biciklizmom i drugim sportovima.

Comments
0
Top